Ostoskori on tyhjä.
0,00 €

FRISBEEGOLF

Putterit | Lähestymiskiekot | Draiverit | Värjätyt kiekot | Frisbeegolf -kassit ja -maalikorit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

INNOVA Pro Nova

 

INNOVA Pro Nova | lisätiedot
- Nova sopii erinomaisen hyvin heittoputteriksi, josta kertoo myös sille määritetyt lentonumerot: 2,3,0,0.

- Nova on siis erittäin suoralentoinen putteri, joka ei päästä turhan herkästi yli, mutta omaa myös minimaalisen feidin myös hitaasti heitettynä. Nova myös pitää erittäin hyvin sille annetun kulman.

- Täysillä repimiseen Nova ei kuitenkaan välttämättä oikein sovellu, vaan näteimmät linjat tällä kiekolla saavutetaan pehmeällä ja kontrolloidulla heitolla.

- Lähestymisiin Nova sopii myös äärimmäisen hyvin, eikä vähtien siksi, että reunoilla oleva todella pitävä muoviseos saa kiekon pysähtymään todella nopeasti osuessaan maahan. Tämä kiekko sopii siis erityisesti lähestymisiin, joissa on tärkeää että kiekko ei lähde skippailemaan ja rollaamaan. Nahkean reunuksensa ansiosta Nova tarraa myös ketjuihin erittäin hyvin.

Speed:2, Glide:3, Turn:0, Fade:0 

14.90 €


INNOVA GSTAR AVIAR

 

INNOVA GSTAR AVIAR | lisätiedot
- Aviar on suosituin golfkiekko maailmassa. Se on monipuolinen ja luotettava kaikissa olosuhteissa. Jos et tiedä, minkä putterin haluaisit, valitse Aviar, et ainakaan häviä mitään.

- Se lentää suoraan ja ikääntyessään alkaa kääntää hitaasti yli. Kaikkine elinkaarivaiheineen erittäin monipuolinen kiekko.

- Soveltuvuus: Putit, lähestymiset, aloittelijoille, edistyneille ja kilpapelaajille.


Speed:2, Glide:3, Turn:0, Fade:1 

15.90 €


Discmania Lady P-line Putter

 

Discmania Lady P-line Putter | lisätiedot
Loistava putterivalinta aloittelijoille ja nuorille harrastajille. Tämän putterin opit tuntemaan helposti. Erinomainen sekä putteihin että lähestymisheittoihin.

Kaikki LadyLine -kiekot ovat väriltään pinkkejä.

Speed:2, Glide:3, Turn:0, Fade:0 

12.90 €


Discmania C-line P1 Putter

 

Discmania C-line P1 Putter | lisätiedot
Mahdollisesti Euroopan suosituin putteri nyt C-linjan versiona!

Discmania P1 on putteri, joka soveltuu kaikentasoisille pelaajille aloittelijasta kilpapelaajiin. P1 on todella suoraa lentävä putteri. Kevyet mallit ovat erinomaisia puttereita nuorille ja vasta-alkajille. 

14.90 €


Discmania P-Line P1 Maniac

 

Discmania P-Line P1 Maniac | lisätiedot
Discmania P1 on putteri, joka soveltuu kaikentasoisille pelaajille aloittelijasta kilpapelaajiin. P-linjan P1:sen pehmeä ja kumimainen muovi soveltuu hyvin kylmällekin säälle ja antaa parhaan mahdollisen gripin. 

12.90 €


Discmania D-Line P1 Maniac

 

Discmania D-Line P1 Maniac | lisätiedot
Discmania P1 on putteri, joka soveltuu kaikentasoisille pelaajille aloittelijasta kilpapelaajiin. D-linjan P1:sen nihkeä ja pehmeä muovi antaa parhaan mahdollisen gripin.

Speed:2, Glide:3, Turn:0, Fade:0

Soveltuvuus: Putit, lähestymiset, aloittelijille, edistyneille ja kilpapelaajille 

9.90 €


INNOVA Champion Aviar

 

INNOVA Champion Aviar | lisätiedot
Aviar Putt & Approach on frisbeegolfin ykkösputtereita. Sillä on voitettu enemmän maailmanmestaruuksia kuin millään muulla putterilla. Se ei ole turhaan yksi lajin suosituimmista kiekoista.

Speed:2, Glide:3, Turn:0, Fade:1 

14.90 €


INNOVA Aviar Putt & Approach

 

INNOVA Aviar Putt & Approach | lisätiedot
Aviar Putt & Approach, eli Aviar Putter on suosituin golfkiekko maailmassa. Se on monipuolinen ja luotettava kaikissa olosuhteissa. Jos et tiedä, minkä putterin haluaisit, valitse Aviar putter, et ainakaan häviä mitään. Se lentää suoraan ja ikääntyessään alkaa kääntää hitaasti yli. Kaikkine elinkaarivaiheineen erittäin monipuolinen kiekko.

Soveltuvuus: Putit, lähestymiset, aloittelijoille, edistyneille ja kilpapelaajille

Speed:2, Glide:3, Turn:0, Fade:1 

9.90 €


  

INNOVA DX Dart | lisätiedot
Dart on suoralentoinen, pienen halkaisijan putteri. Erityisen näppärä pitkiin putteihin ja go-for -heittoihin.

Speed:3, Glide:4, Turn:0, Fade:0 

9.90 €


  

INNOVA DX Rhyno | lisätiedot
Tuuliset, lyhyen ja keskipitkän etäisyyden heitot ovat Rhynon alaa. Sen varma grippi ja luotettava suorituskyky toimivat joka tilanteessa.

Soveltuvuus: Putit, lähestymiset, edistyneille ja kilpapelaajille.

Speed:2, Glide:1, Turn:0, Fade:3 

9.90 €


INNOVA  Star Dart

 

INNOVA Star Dart | lisätiedot
Star Dart on suora ja pehmeä putteri kaikentasoisille pelaajille. Se soveltuu eritoten pitkiin putteihin ja go-for -heittoihin. Lento-ominaisuudet ovat lähellä suosittua Aviar Putteria, mutta Dartissa on hieman pidempi liuku.

Tämä Star-linjan muovi on erittäin pehmeää.
Soveltuvuus: Putit, lähestymiset, aloittelijoille, edistyneille ja kilpapelaajille

Speed:3, Glide:4, Turn:0, Fade:0 

15.90 €


INNOVA Star Atlas

 

INNOVA Star Atlas | lisätiedot
- Profiililtaan Atlas on hyvin flätti ja virtaviivainen midari. Pehmeämpi ja erittäin pitävä rimmimateriaali tarjoaa loistavan pidon.

- Lennoltaan Atlas on täydellinen yleismidari, joka lentää suoraan heitettäessä suoraan ja pitää sille annetun kulman. Pitkät anhyzer-heitot sekä tarkat lyhyet hyzer-lähestymiset hoituvat Atlaksella vaivatta.

- Suorasta lentoradasta pääsee nauttimaan pitkälti nopeudesta riippumatta, sillä Atlas lentää niin kovilla kuin hitaillakin nopeuksilla erittäin suoraan. Myös kiekon loppufeidi on erittäin mieto, eli tämä kiekko toimii loistavasti esimerkiksi “metsäpilleihin” ja ahtaisiin paikkoihin.

Speed:5, Glide:4 Turn:0, Fade:1 

19.90 €


INNOVA Star Foxbat

 

INNOVA Star Foxbat | lisätiedot
- Foxbat on Innovan alivakaahko midari, jossa on todella hyvä liito. Aloittelijan on helppo saada Foxbat lentämään suoraan ja kokeneemmat pelaajat voivat hyödyntää Foxbatia pitkissä ylikääntävissä lähestymisissä ja kevyissä suorissa heitoissa

- Foxbat pitää sille annetun heittokulman ja tekee lopussa vain hyvin pienen feidin. Star -muovin Foxbat takaa hyvän pidon ja kestävyyden.

- Foxbat on mainio valinta kapeisiin metsäpilleihin, jossa sen kontrolloitavuus ja erinomainen liito pääsevät oikeuksiinsa.

- Soveltuvuus: Lähestymiset, lyhyet draivit, aloittelijoille, edistyneille ja kilpapelaajille

Speed:5, Glide:6, Turn:-1, Fade:0 

15.90 €


INNOVA GSTAR Skeeter

 

INNOVA GSTAR Skeeter | lisätiedot
- Skeeter on pienemmän halkaisijan keskimatkan draiveri. Lentorata on lähes suora loppuun asti. Tämä on parhaita kiekkojamme, joka soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin. Oli kyse sitten puttaamisesta, lähestymisestä tai draiveista, voit käyttää Skeeteria.

- Soveltuvuus: Lähestymiset, lyhyet draivit, aloittelijoille, edistyneille.


Speed:5, Glide:5, Turn:-1, Fade:1 

15.90 €


Discmania S-line MD2 Leo Piironen

 

Discmania S-line MD2 Leo Piironen | lisätiedot
Ehkäpä markkinoiden monipuolisin midari vuoden 2012 Suomenmestari Leo Piirosen signature-versiona! Ostamalla tuet myös kotimaista huippu-frisbeegolfia! Discmanian MD2 on loistava valinta ahtaille väylille. Suoralentoinen ja helposti kontrolloitava midari.

Speed:4, Glide:5, Turn:0, Fade:2 

15.90 €


Discmania Lady P-line MD2

 

Discmania Lady P-line MD2 | lisätiedot
Discmanian MD2 on loistava valinta ahtaille väylille. Suoralentoinen, pitkälle liitävä ja helposti kontrolloitava midari.

Kaikki LadyLine -kiekot ovat väriltään pinkkejä.

Speed:4, Glide:5, Turn:0, Fade:2 

12.90 €


Discmania C-line MD2

 

Discmania C-line MD2 | lisätiedot
Mieletön ominaisuus tässä kiekossa on se, että se pitää erittäin hyvin sen kulman jossa se heitetään. Mainio valinta myöskin aloittaneille frisbeegolfaajille kuin myös jo kauemmin pelanneille.

Speed 4, glide: 5, turn: 0, fade: 2 

14.90 €


INNOVA Star Mako

 

INNOVA Star Mako | lisätiedot
Mako on Innovan suorin midari. Mako on siitä erikoinen lähestymiskiekko, että sillä on putterin lento-ominaisuudet, mutta lähestymiskiekon nopeus ja liuku. Erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat suoran ja helppoheittoisen lähestymiskiekon. Star Mako pitää sille annetun kulman, varmasti.

Tullut valikoimaan marraskuussa 2009.

Soveltuvuus: Lähestymiset, lyhyet draivit, aloittelijoille, edistyneille ja kilpapelaajille

Speed:4, Glide:5, Turn:0, Fade:0 

15.90 €


INNOVA Champion Coyote

 

INNOVA Champion Coyote | lisätiedot
Coyotessa yhdistyy hyvä liuku ja ennakoitava lento. Sekä kevyesti ylikääntyvät että hyzer-heitot luonnistuvat sujuvasti. Helppoheittoinen midrange-kiekko mukavalla gripillä.

Speed:4, Glide:5, Turn:0, Fade:1 

14.90 €


INNOVA DX Stingray

 

INNOVA DX Stingray | lisätiedot
Yksi parhaita oikealle kääntäviä midrange-kiekkoja. Loistava liuku ja lentorata auttavat aloittelevien pelaajien heittoja pidemmälle. Se on myös yksi suosituimmista roller-kiekoista.

Speed:4, Glide:5, Turn:-3, Fade:1 

9.90 €