• Great Variety of Sporting goods
• Finland´s Biggest Floorball Selection
• Delivery All Over The World

SmellWell hajunpoistaja

Main Page > > Gym / Exercising > Medical and support > Deodorizers & Sprays

SmellWell hajunpoistaja
SmellWell hajunpoistaja
SmellWell hajunpoistaja
Product code
105782
Stock amount
  
Delivery costs from
11,90 €
VAT 24,00 %
pcs

SMELLWELL POISTAA HAJUN SYYN!

- SmellWell on uutuus, joka ei piilota hajuja vaan poistaa ongelman syyn. Pussien sisältö imee kosteutta ja neutraloi pH-tasapainon, mikä luo epäsuotuisan ympäristön bakteereille.

- Jo muutaman päivän käyttö vähentää merkittävästi bakteerien määrää ja tämän myötä myös hajua, jonka korvaa raikas tuoksu.

- Kaikilla meistä on ollut pahanhajuisia jalkineita ja urheiluvälineitä, ja hajun peittäminen on vain väliaikainen ratkaisu. SmellWell on yksinkertainen, hauska ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka todella poistaa hajun ja jota kaikki voivat käyttää.

- Värikäs ja ympäristöystävällinen
SmellWell on saatavissa useissa väreissä ja kuvioissa ja pitää kaiken, aina kengistä, saappaista ja monoista urheilukasseihin, säärisuojuksiin ja käsineisiin, raikkaan tuoksuisena. Tuote on käynyt läpi laajan REACH-testin, joka osoittaa, että SmellWell ei sisällä vaarallisia kemikaaleja ja on lisäksi ympäristöystävällinen.

- SMELLWELL – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN RATKAISU

- SmellWellillä on tehty laaja RESEARC-testi. Tämän ansiosta voit olla varma siitä, ettei tuote sisällä varallisia kemikaaleja ja että se on lisäksi ympäristöystävällinen. Se täyttää kaikki vaatimukset ja säädökset.

- REACH-testi tarkoittaa, että tuote testataan 150 vaarallisen aineen suhteen.
Testi kattaa kaiken, niin ulkokuoren kuin sisällön. Sekä sisältö että sisä- ja ulkokankaan materiaali, kankaan väri,
tuotetta ympäröivä muovi sekä paperipakkaus on testattu – sinun ja luonnon vuoksi.

-SmellWell ei sisällä mitään, mikä tappaisi bakteereita, SmellWellin etuna on se, että tuote imee kosteutta ja neutraloi pH-tasapainon. Tämä tarkoittaa sitä, että ympäristöstä tulee epäedullinen bakteereille. Jo muutaman päivän käyttö vähentää merkittävästi bakteereita ja siten myös hajua. SmellWell EI siis sisällä hopeaioneja tai muita kemikaaleja, jotka tappavat bakteereita.

Ei sisällysluetteloa:
- Ruotsin kemikaaliviraston mukaan sisällysluettelo vaaditaan vain kun tuote on luokiteltu vaaralliseksi. SmellWelliä ei ole luokiteltu terveys-, palo- tai ympäristövaaralliseksi eikä siinä siksi tarvitse olla sisällysluetteloa.

Tuoksu:
-SmellWell jättää varusteisiin miellyttävän tuoksun, joka alittaa kaikki sovellettavat raja-arvot. Jos olet allerginen tai yliherkkä hajuille, tuotteen käyttöä ei kuitenkaan suositella.

- SmellWell on Ruotsin kemikaaliviraston rekisteröimä.

- Tuotteen vaikutus kestää noin 3 kuukautta
- Pakkaus sisältää 2 kpl SmellWell pusseja

Käyttöohje:

Työ- ja vapaa-ajan kengät:

Laita SmellWell-pussit kenkiin kun tulet kotiin töistä tai koulusta ja anna niiden vaikuttaa yön yli. Jo seuraavana aamuna kenkäsi ovat kuivat ja miellyttävän tuoksuiset. Kun laitat kengät seuraavan kerran jalkaasi, siirrä SmellWellit toisiin kenkiin. Näin ne vaikuttavat koko ajan!

HUOM! Älä pese SmellWell-pusseja!

tech
tech