• Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja!
• Toimitusaika 1-2 vrk!
• Ilmainen vaihto ja palautus!

KARHU SPECTRA Optigrip voiteluvapaat sukset

Etusivu > > Talvilajit > Hiihto > Sukset > Perinteisen sukset (Classic)

KARHU SPECTRA Optigrip voiteluvapaat sukset
KARHU SPECTRA Optigrip voiteluvapaat sukset
KARHU SPECTRA Optigrip voiteluvapaat sukset
KARHU SPECTRA Optigrip voiteluvapaat sukset
KARHU SPECTRA Optigrip voiteluvapaat sukset
KARHU SPECTRA Optigrip voiteluvapaat sukset
Tuotekoodi
KSO105929
Valm. tuotekoodi
Karhu
Varastossa
  
Toimituskulut alk.
+30,00 €
+40,00 €
219,00 €
ALV 24,00 %
norm.
299,00 €
alennus
27 %
säästö
80,00 €
kpl

- KOTIMAISTA HUIPPU-OSAAMISTA! KITEEN SUKSITEHTAALLA VALMISTETTU KARHU SPECTRA OPTIGRIP!

- Uusi Optigrip-pinnoite saavuttaa toimintaominaisuudet heti käyttöön ottamisen jälkeen!

- Karhu Optigrip on uusi vaihtoehto perinteisen tyylin hiihtoon. Se tarjoaa hyvän pidon ja luiston kaikissa sää- ja lumiolosuhteissa ilman voitelua!

- Suksi on lisäksi ns. painovapaa, joten hiihtäjän painolla ei suksiparia valittaessa ole merkitystä kuten voideltavan suksen valinnassa. Valitset vain sopivan pituiset sukset, suositukseltaan n. 20-25 cm + hiihtäjän omapituus.

- Karhu Spectra Optigrip on täydellinen valinta aktiivi- ja kuntohiihtäjille, sillä suksi on huoltovapaa ja aina valmis ladulle kaikissa keliolosuhteissa.

- Varma pito ja Optigripin helppo hiihdettävyys täydentävät hiihtämisen nautinnon!

- Karhu Spectra Optigrip -suksien runko on kevyt polyuretaani ja suksen muoto on suunniteltu erityisesti täysin voiteluvapaaksi sukseksi jotta pinnoitteen ominaisuudet saadaan parhaiten esille.

- Optigrip-pinnoite on erikoisviimeistely ja toteutettu käsityönä! Uusi Optigrip -pinnoite saavuttaa toimintaominaisuudet lähes heti käyttöön ottamisen jälkeen.

- Aikaisempia pinnoitteita paremmat luisto- sekä pito-ominaisuudet! Suksi toimii laajemmalla kelialueella, joten hiihtäminen sujuu suojakelien lisäksi myös kylmällä ja kuivalla lumella. Uudella Optigrip- pinnoitteella on erittäin pieni jäätymisriski mm. vaikeissa räntäsadekeleissä.

KARHU SPECTRA Optigrip-suksen käyttöohjeet:

-Jäähdytä sukset ulkona n.5–10 min ennen hiihtämistä. (Lämmin pohja saattaa jäätyä pakkasolosuhteissa ilman pohjien jäähdyttämistä).

- Optigrip -sukset saavuttavat normaalin luisto- ja pito-ominaisuuden lähes heti käyttöön oton jälkeen. Ensimmäisen käyttökerran aikana pinnoitteen ylimääräinen karkeus hioutuu pois suksen pohjasta.

- Optigrip -suksien huolto on helppoa! Suksen ainut huototoimenpide on pohjien puhdistaminen. Pinnoite toimii maksimaalisesti kun suksen pohja puhdistetaan säännöllisin väliajoin.

- Voit valita toimituksen joko ilman siteitä tarjoushintaan 229,00 tai siteillä, jolloin hinta sidejärjestelmästä riippuen 259,00 tai 269,00)

- Siteiden asennus sisältyy edellämainittuihin hintoihin.

- Lisäksi tarjoamme tuotteen toimituksen ilman toimituskuluja lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen!

tech
tech