• Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja!
• Toimitusaika 1-2 vrk!
• Ilmainen vaihto ja palautus!

KARHU BEAR SKIN PRO 20 MOHAIR -PITOKARVASUKSET

Etusivu > > Talvilajit > Hiihto > Sukset > Perinteisen sukset (Classic)

KARHU BEAR SKIN PRO 20 MOHAIR -PITOKARVASUKSET
KARHU BEAR SKIN PRO 20 MOHAIR -PITOKARVASUKSET
KARHU BEAR SKIN PRO 20 MOHAIR -PITOKARVASUKSET
KARHU BEAR SKIN PRO 20 MOHAIR -PITOKARVASUKSET
KARHU BEAR SKIN PRO 20 MOHAIR -PITOKARVASUKSET
KARHU BEAR SKIN PRO 20 MOHAIR -PITOKARVASUKSET
Tuotekoodi
KBS205929
Valm. tuotekoodi
Karhu
Varastossa
  
Toimituskulut alk.
+30,00 €
+40,00 €
229,00 €
ALV 24,00 %
norm.
299,00 €
alennus
23 %
säästö
70,00 €
kpl

- KOTIMAISTA HUIPPU-OSAAMISTA! KITEEN SUKSITEHTAALLA VALMISTETTU KARHU BEAR SKIN PRO 20 -PITOKARVASUKSET!

- Bear Skin Pro 20 on kennorakenteinen suksi, jota ei tarvitse pitovoidella. Suksen pitoalueella on kulutusta kestävä mohair­karva. Bear Skin Pro 20 on rakenteeltaan ja muodoltaan suunniteltu vaativan kuntoilijan käyttöön. Suksen käyttöalue on laaja, ja se on parhaimmillaan tiivispohjaisilla alustoilla.

- Suksiparien jäykkyys on valmiiksi mitattu Kiteen suksitehtaalla Ski Selector -mittalaitteella, joten suksen oikea painoluokka löytyy hiihtäjälle vaivattomasti.

- Karhu Bear Skin karvapohjasukset valmistetaan Kiteen suksitehtaalla, jossa mohairpohjalla olevia pitopohjasuksia tehtiin jo 80-­luvun alussa varsinkin Pohjois­Amerikan markkinoille.

- Aktiiviselle hiihtäjälle tarkoitetussa kevyessä, kennorunkoisessa Karhu Bear Skin Pro 20 -suksessa pitokarva on 100 % mohairia.

- Karvapohjasuksien muoto­ ja jäykkyysvaatimukset ovat erittäin tarkat, ja siksi Karhu haluaa valmistaa Bear Skin -sukset Kiteen tehtaan kokemuksella ja ammattitaidolla. Erityistä huomiota on kiinnitetty hyvään pitoon ja vuorohiihdon liukuominaisuuksiin.

- Suksien muotokontrolli ja jäykkyys varmistetaan normaalin tuotantoprosessin ohella myös Ski Selector –mittalaitteella. Kaikkiin Bear Skin suksiin on kiinnitetty Ski Selector tarra, jossa on suksen käyttäjän mukaan ilmoitettu hiihtäjän paino.

- Karhun Bear Skin Pro 20 -sukset ovat heti siteiden kiinnityksen jälkeen käyttövalmiit. Kilpatason pohjamateriaali on esivoideltu liukupinnoiltaan Optiwaxin kulutusta kestävällä fluoripitoisella luistonauhalla.

- Karhun karvapohjasukset ovat täysin voitelemattoman, uudistuneen Optigrip- ­suksen ohella kotimainen uutuus kuluttajalle, joka haluaa suksiltaan sekä laadukkuutta että helppokäyttöisyyttä.

SKI SELECTOR MITTAUS
- Ski Selector on mittalaite, joka analysoi suksen tärkeimmät ominaisuudet noin 25 sekunnissa. Mittaustulos on nähtävissä helposti ymmärrettävässä muodossa sukseen kiinnitetyssä tarrassa, jonka avulla voidaan valita optimaalinen suksi eri olosuhteisiin niin huippuhiihtäjille kuin aloittelijoille.

- Kennorakenne
- Hiili­ ja lasikuitulujitteet
- Mohair -pitokarva
- Kilpasuksen grafiittipohja
- Esivoideltu pohja
- Yleiskelin pohjahionta
- Ski Selector -mittaus ja tarra
- Made in Finland

- Voit valita toimituksen joko ilman siteitä tarjoushintaan 259,00 tai siteillä, jolloin hinta sidejärjestelmästä riippuen 289,00 tai 299,00)

- Siteiden asennus sisältyy edellämainittuihin hintoihin.

- Lisäksi tarjoamme tuotteen toimituksen ilman toimituskuluja lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen!

tech
tech