• Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja!
• Toimitusaika 1-2 vrk!
• Ilmainen vaihto ja palautus!

OXDOG ULTRALIGHT 27 TB 101 OVAL SALIBANDYMAILA

Etusivu > > Salibandymailat > OXDOG > 103-101 cm

OXDOG ULTRALIGHT 27 TB 101 OVAL SALIBANDYMAILA
OXDOG ULTRALIGHT 27 TB 101 OVAL SALIBANDYMAILA
OXDOG ULTRALIGHT 27 TB 101 OVAL SALIBANDYMAILA
OXDOG ULTRALIGHT 27 TB 101 OVAL SALIBANDYMAILA
OXDOG ULTRALIGHT 27 TB 101 OVAL SALIBANDYMAILA
Tuotekoodi
OULO10117
Varastossa
  
Toimituskulut alk.
119,00 €
ALV 24,00 %
norm.
159,00 €
alennus
25 %
säästö
40,00 €
kpl

KAUDEN 2017-2018 ODOTETTU UUTUUS NYT MYYNNISSÄ!

Nico Salo (FC Helsingborg), Krister Savonen (Classic), Ella ja Eliisa Alanko (Classic)… Tarvitseeko mainita enempää? Kaudelle 2017-2018 saapunut uutuus on löytänyt tiensä jo useamman ammattilaisen käteen. Ultralight-mailasarja tarjoaa Oxdog-malliston kevyimmän (Carbon T2500), erinomaisesti tasapainotetun ja kokonaisuudeltaan parhaimman paketin. Putki on muotoiltu ovaaliksi, ja sitä peittää otepinnalla ohut ja pitävä W-GRIP. Varren taipuma on turvallinen 27mm.

Maila on varustettu jo viime kauden puolella ilmestyneellä RAZOR MBC (Medium Carbon) lavalla. Lavasta löytyy patentoitu hiilikuituvahvike lavan kantakiskotuksessa. RAZOR-lapamalli on pinnaltaan kuin ’lakattu’ – pinta on tehty luistavammaksi, kuin normaalit MB tai NB (Normal Blade) lavat.

Erityistä mailassa on sen tasapainottaminen. Erittäin kevyissä mailoissa ongelmana on yleensä se, että lapa tuntuu poikkeuksellisen painavalta kevyeen varteen kiinnitettynä. Ultralight-mailoissa tätä ongelmaa ei ole. Varren painopiste tuntuu olevan hieman mailan puolenvälin yläpuolella, otepinnan alapäässä. Se tekee pallokontrollista huomaamattoman helppoa.

Erittäin helppo pelattavuus ja suorituskyky nostavat arvosanan kiitettävään. Kiitettävä plus tulee aivan julmetun makeasta ulkoasusta – yksi markkinoiden tyylikkäimpiä mailasarjoja.

- Varren pituus 101 cm
- Jäykkyys 27 mm
- Ovaali varsimuoto
- Tekninen ja korkealuokkainen “Blow Moulded” valmistustekniikalla käsintehty hiilikuituvarsi
- Kevyt Ultralight Carbon T2500 -varsimateriaali
- Patentoitu (StickBalanceSystem), minkä avulla päätät itse mailan painopisteen. (Ultra-light mailaversion mukana ei toimiteta 20 g painavaa kiekkoa)
- Shaftkick on ultrafast
- W -grippi
- Useita lapavaihtoehtoja. Valitse suosikkisi!

ULTRALIGHT SHAFT: Todella kevyt Carbon Ultralight T2500 -varsimateriaali! Täydellinen varren "balanssi" antaa mailalle oikeanlaisen painopisteen ja jäykkyyden varren oikeisiin kohtiin. Maila on näin myös erittäin näppärä käsitellä.

BLOW MOULDED: Tekninen ja korkealuokkainen “Blow Moulded” valmistustekniikalla käsintehty hiilikuituvarsi

SHAFTKICK: Ultrafast. (Merkintäjärjestelmä, mikä kertoo shaftkickin nopeuden). Oxdogin kolme luokkaa ovat ultrafast, superfast ja mediumfast. Enemmän nopeutta, enemmän voimaa.

SBS: Patentoitu (StickBalanceSystem), minkä avulla päätät itse mailan painopisteen.

 

tech
tech
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com