• Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja!
• Toimitusaika 1-2 vrk!
• Ilmainen vaihto ja palautus!

OXDOG VIPER SUPERLIGHT 27 GM 101 ROUND SALIBANDYMAILA

Etusivu > > Salibandymailat > OXDOG > 101 cm

OXDOG VIPER SUPERLIGHT 27 GM 101 ROUND SALIBANDYMAILA
OXDOG VIPER SUPERLIGHT 27 GM 101 ROUND SALIBANDYMAILA
OXDOG VIPER SUPERLIGHT 27 GM 101 ROUND SALIBANDYMAILA
Tuotekoodi
OD51810223
Varastossa
  
Toimituskulut alk.
Voit valita mailaasi minkä tahansa Oxdog-lavan valikoimastamme. Kirjoita tekstikenttään haluamasi lapavaihtoehto. Laita valinta kohtaan "Muu lapa".
99,00 €
ALV 24,00 %
norm.
139,00 €
alennus
29 %
säästö
40,00 €
kpl

KAUDEN 2018-2019 UUSI MAILAVERSIO NYT MYYNNISSÄ!

Jo klassikoksi muodostunut, erittäin monipuolinen mailasarja VIPER SUPERLIGHT, on pysynyt erityisesti junioripelaajien suosiossa jo useamman vuoden. Varressa on, ensisilmäyksellä hyvinkin eksoottinen, ’TRIAD – shaft’ -muotoilu. Tarkoitus on lisätä varren kestävyyttä ja palautumisen nopeutumista laukaisun aikana.  Varren hiilikuitumateriaalina T2200 (toiseksi kevyin Oxdogin käyttämä hiilikuitumateriaali) ja taipuma 27mm.

Pyöreässä varsimuodossa on 1,5 asteen Tipshape aivan lavan puoleisessa varren päässä, antaen enemmän voimaa ja paremman pallon hallittavuuden.

Lavaksi VIPER-mailamalleihin on valmiina kiinnitettynä ylivoimaisesti suosituin AVOX Medium Blade (MBC), joka on kestävä, tukevakiskoinen ja voimakkaasti esikäyristetty lapamalli hiilikuituvahvikkeella. Kokonaisuutena maila on erinomainen vaihtoehto teknisesti taitavalla, harhauttavalle ja paljon laukovalle pelaajalle. Allekirjoittaneen testatessa lapaa, huomio kiinnittyi siihen, että lapa ei ehkä tarjoa pehmeintä pallokontrollia melkoisesta ’peilistä’ johtuen. AVOX on kuitenkin koostaan huolimatta erittäin kevyt lapa, soveltuen erinomaisesti kevyisiin varsiin.

- Varren pituus 101 cm
- Jäykkyys 27 mm
- Pyöreä varsimuoto
- Tekninen ja korkealuokkainen “Blow Moulded” valmistustekniikalla käsintehty hiilikuituvarsi
- TIPSHAPE: 1,5 asteen Tipshape aivan lavan puoleisessa varren päässä antaa enemmän voimaa ja paremman pallon hallittavuuden
- Kevyt Superlight Carbon T2200 -varsimateriaali
- Kolmionmuotoinen "triad" -varsimuoto
- Patentoitu (StickBalanceSystem), minkä avulla päätät itse mailan painopisteen.
- Shaftkick on ultrafast
- DW-grippi
- Useita lapavaihtoehtoja. Valitse suosikkisi!

SUPERLIGHT SHAFT: kevyt Carbon Superlight T2200 -varsimateriaali! Täydellinen varren "balanssi" antaa mailalle oikeanlaisen painopisteen ja jäykkyyden varren oikeisiin kohtiin. Maila on näin myös erittäin näppärä käsitellä.

BLOW MOULDED: Tekninen ja korkealuokkainen “Blow Moulded” valmistustekniikalla käsintehty hiilikuituvarsi

TRIADSHAFT: Kolmionmuotoinen "triad" -varsimuoto tuottaa lisää voimaa laukaukseen.

TIPSHAPE: 1,5 asteen Tipshape aivan lavan puoleisessa varren päässä antaa enemmän voimaa ja paremman pallon hallittavuuden

SHAFTKICK: Ultrafast. (Merkintäjärjestelmä, mikä kertoo shaftkickin nopeuden). Oxdogin neljä luokkaa ovat hyperfast, ultrafast, superfast ja mediumfast. Enemmän nopeutta, enemmän voimaa.

SBS: Patentoitu (StickBalanceSystem), minkä avulla päätät itse mailan painopisteen.

DW GRIP: DW-gripissä (DoubleWrapGrip) on erilliset kierrettävät gripit niin yläkädelle kuin alakädellekin. Näin nopeammin kuluva yläkäden grippi on helpompi vaihtaa.

tech
tech