• Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja!
• Toimitusaika 1-2 vrk!
• Ilmainen vaihto ja palautus!

Fat Pipe BEAT 27 FLAT 103 CM SALIBANDYMAILA

Etusivu > > Salibandymailat > FAT PIPE > 103 cm

Fat Pipe BEAT 27 FLAT 103 CM SALIBANDYMAILA
Fat Pipe BEAT 27 FLAT 103 CM SALIBANDYMAILA
Fat Pipe BEAT 27 FLAT 103 CM SALIBANDYMAILA
Tuotekoodi
F717704103
Varastossa
  
Toimituskulut alk.
Voit valita mailaasi minkä tahansa Fat Pipe -lavan valikoimastamme. Kirjoita tekstikenttään haluamasi lapavaihtoehto. Laita valinta kohtaan "Muu lapa".
79,00 €
ALV 24,00 %
norm.
99,00 €
alennus
20 %
säästö
20,00 €
kpl

Flätti, lätty, lituskainen, neliskulmainen eli neliskanttinen. Tämä kevyt hiilikuituputkella varustettu BEAT-varsi tarjoaa jokaiselle aktiivi- ja harrastajapelaajalle yksilöllisen valinnan: neliskanttisen varren.

Hyötyä neliskanttisesta varresta on se, että se tarjoaa eritoten laukaisussa tukevan otteen mailasta ja varman tuntuman katseen siirtyessä pois lattiasta ja pallosta. Koko putki on neliskanttinen, eli vaihtolapoina saatavilla ovat vain erikseen FLAT-varteen suunnitellut lapamallit.

Putki itsessään ei ole painonsa puolesta kevyimmästä päästä, mutta ei raskaimmastakaan. Tasapainotus sen sijaan mailassa on erinomainen – painopiste tuntuu olevan mailan keskikohdilla. Tämä takaa sen, että lapa ei tunnu liian raskaalta ja on huomaamaton pelatessa.

Suomen salibandyliiga- ja maajoukkuetehtävistään tunnettu #21 Tatu Väänänen (SV Wiler Ersigen, Sveitsi) on myös mieltynyt kyseiseen varteen.

Litteä Amazing "Flat" hiilikuituvarsi
Varren pituus 103 cm
Jäykkyys 27 mm
2-värinen Sticky -grippi
Voit valita mailan millä tahansa Fat pipe (FLAT) -lavalla valikoimastamme!

tech
tech