• Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja!
• Toimitusaika 1-2 vrk!
• Ilmainen vaihto ja palautus!

FAST MUSCLE+ palautumisjuoma 900g (4 KPL)

Etusivu > > Kuntoilu / hyvinvointi > Lisäravinteet > FAST

FAST MUSCLE+ palautumisjuoma 900g (4 KPL)
FAST MUSCLE+ palautumisjuoma 900g (4 KPL)
FAST MUSCLE+ palautumisjuoma 900g (4 KPL)
FAST MUSCLE+ palautumisjuoma 900g (4 KPL)
FAST MUSCLE+ palautumisjuoma 900g (4 KPL)
Tuotekoodi
FTM10320
Varastossa
  
Toimituskulut alk.
80,00 €
ALV 14,00 %
norm.
111,60 €
alennus
28 %
säästö
31,60 €
kpl

Käyttäessäsi MUSCLE+ palautumisjuomaa kovan treenin jälkeen, saat kaiken hyödyn irti harjoituksesta. Jos sinun pitää valita vain yksi tuote maksimoidaksesi suorituskyky ja lihaskasvu, valitse MUSCLE+.

Tieteellisesti on osoitettu, että lihakset vahvistuvat ja kasvavat luonnollisesti vain tehokkaan harjoittelun ja oikeiden ravintoaineiden avulla. Jos tavoitteenasi on voimaharjoittelun kautta lisätä lihasten voimatasoa ja haluat samalla kasvattaa lihasmassaa, on tehokas runsasproteiininen palautumisjuoma tärkeä osa palapeliä. MUSCLE+:saa parempaa tuotetta tähän tarkoitukseen saa hakea.

Proteiinien ja hiilihydraattien suhde on MUSCLE+:ssa 1:1, joten voit käyttää sitä myös kehon rasvan määrää pudottaessa. MUSCLE+ sisältää myös ylläpitoannoksen laadukkainta Creapure™ -kreatiinia.

MUSCLE+ liukenee helposti nesteeseen muodostaen hyvänmakuisen juoman, jota otetaan erityisesti painoharjoituksen jälkeen palautumisen edistämiseksi.
 
Tämä tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Sekoita kaksi mitallista (65 g) jauhetta 3-5 dl:aan kylmää vettä tai maitoa. Juoma nautitaan heti suorituksen jälkeen. Pakkaus sisältää noin 14 annosta.

Mansikka: Heraproteiinikonsentraatti (maito), maltodekstriini, dekstroosi, tärkkelys, vahamainen maissitärkkelys, Creapure® kreatiinimonohydraatti, l-glutamiini, heraproteiinihydrolysaatti (maito), heraproteiini-isolaatti (maito), aromi, l-leusiini, fruktoosi, luontainen väri (punajuuri), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), emulgointiaine (soijalesitiini).

Suklaa: Heraproteiinikonsentraatti (maito), dekstroosi, maltodekstriini, kaakaojauhe, tärkkelys, vahamainen maissitärkkelys, Creapure® kreatiinimonohydraatti, l-glutamiini, heraproteiinihydrolysaatti (maito), heraproteiini-isolaatti (maito), aromi, l-leusiini, fruktoosi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), emulgointiaine (soijalesitiini).

Minttusuklaa: Heraproteiinikonsentraatti (maito), dekstroosi, maltodekstriini, kaakaojauhe, tärkkelys, vahamainen maissitärkkelys, Creapure® kreatiinimonohydraatti, l-glutamiini, heraproteiinihydrolysaatti (maito), heraproteiini-isolaatti (maito), aromi, l-leusiini, fruktoosi, makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), emulgointiaine (soijalesitiini).

Pakkauskoko: 4 x 900g (3,6 kg)
Tuotteen kilohinta: 22,22

tech
tech
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com