• Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja!
• Toimitusaika 1-2 vrk!
• Ilmainen vaihto ja palautus!

Fat Pipe RAW CONCEPT 27 ORANGE OVAL 101 CM SALIBANDYMAILA

Etusivu > > Salibandymailat > FAT PIPE > 101 cm

Fat Pipe RAW CONCEPT 27 ORANGE OVAL 101 CM SALIBANDYMAILA
Fat Pipe RAW CONCEPT 27 ORANGE OVAL 101 CM SALIBANDYMAILA
Fat Pipe RAW CONCEPT 27 ORANGE OVAL 101 CM SALIBANDYMAILA
Tuotekoodi
F718701101
Varastossa
  
Toimituskulut alk.
Voit valita mailaasi minkä tahansa Fat Pipe -lavan valikoimastamme. Kirjoita tekstikenttään haluamasi lapavaihtoehto. Laita valinta kohtaan "Muu lapa".
119,00 €
ALV 24,00 %
norm.
149,00 €
alennus
20 %
säästö
30,00 €
kpl

Maailman kevyin salibandymaila – painoa vähemmän kuin pienellä purkilla Turun Sinappia, vain 82 grammaa!

Aktiivipelaajille suunniteltu, hiomattomalla täyshiilikuituputkella varustettu salibandymaila. Varren taipuma 27 mm. Erinomainen vaihtoehto pelaajille, jotka kaipaavat helppoa pelattavuutta ja köykäistä otetta! Varren ovaali otepinta on tehty perinteisesti ovaalinauhoilla. Varren halkaisija 25,5 mm.

Saatavilla usealla eri lapavaihtoehdolla. Näiden valmiiksi valittavina olevien lapojen lisäksi voit valita mailan millä tahansa valikoimastamme löytyvällä Fat pipe -lavalla!

Parhaan balanssin putken ja lavan välillä saat PPB-lavoilla, kuten JAB (PPB) tai BONE (PPB) -lavoilla. Polypropyleenista (PP/PPB) valmistetut lavat ovat kevyempiä kuin polyeteeni (PE) tai (PE-H) -materiaaleista valmistetut. PPB -lavat tarjoavat pehmeämmän kosketuksen palloon kuin mitkään aikaisemmat Fat Pipe -lapamateriaalit!

Mailassa on valmiina RAW CONCEPT -sarjan oma grippi (The lightest grip), joka on tasapintainen ja ohut. Pidoltaan, erityisesti sen hieman kastuessa, RAW CONCEPT -grippi on yhtä pitävä kuin klassikko STICKY-grip, mutta ei niin ’tahmainen’.

Mailan nimi tulee varren pinnan käsittelemättömyydestä. Hiomaton varsi on tasalaatuisempi kuin hiottu. Hionnassa varresta katkeaa aina jonkin verran kuituja.

Raw Concept -varren pinnoituksessa saattaa esiintyä pieniä ilmakuplia. Ne johtuvat epätasaisesta pinnasta, mutta ne eivät heikennä vartta millään tavalla.

Normaalissa hiilikuituvarressa on kuusi tai seitsemän hiilikuitukerrosta, jossa yhden kerroksen on paksuus 0,15mm. Raw Concept:n varressa on 11 kerrosta hiilikuitua ja yhden kerroksen paksuus on 0,07mm. Useilla hyvin ohuilla kerroksilla saadaan varren taipuma- ja kimmoisuusominaisuudet halutuiksi, kuitenkin niin, että varren kokonaispaino on poikkeuksellisen alhainen.

Raw Concept -mailan gripissä on säilytetty sama pitävä pinta sekä paksuus, kuin Sticky-gripeissä. Raw Concept Grip:ssä hyödynnetään ilmavaa ja kevyttä, huopamaista raaka-ainetta, jolla saadaan grippiin paksuutta ja pehmeyttä. Raw Concept Grip on 12% kevyempi kuin Sticky grip.

tech
tech