• Great Variety of Sporting goods
• Finland´s Biggest Floorball Selection
• Delivery All Over The World

FAST Creatine Creapure 250g

Main Page > > Gym / Exercising > Sport Nutrition > FAST

FAST Creatine Creapure 250g
Product code
FCR1010
Manufacturer's code
Fast
Amount
1 pcs
Stock amount
  
Delivery costs from
11,90 €
VAT 14,00 %
pcs

FAST Creatine on laadukkainta saksalaista 100% Creapure® -kreatiinimonohydraattia. Kreatiini parantaa suorituskykyä kovatehoisissa, lyhytkestoisissa ja toistuvissa suorituksissa*, kuten tavoitteellisessa kuntosaliharjoittelussa. 

* ohjeen mukaisesti käytettynä. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 grammaa kreatiinia.

Kreatiini on tutkituin urheilijoiden käyttämä ravintolisä. Sen tiedetään lisäävän urheilijoiden voimatasoja ja sarjakestävyyttä. Kreatiinia on käytetty voimalajeissa jo yli 20 vuoden ajan ja sen tiedetään olevan turvallinen ravintolisä.

Kreatiinin käytössä on tärkeintä oikea, kehonpainoon ja lihasmassaan suhteutettu annostus. 

Kreatiini sopii kaikille aikuisurheilijoille ja -kuntoilijoille, jotka haluavat lisätä nopeutta, voimantuottoa tai anaerobista -/voimakestävyyttä.

Kreatiinia on käytetty esimerkiksi ammattilaisjääkiekossa 20 vuoden ajan, ja soveltuu mainiosti palloilu-, nopeus- ja voimalajien urheilijoiden lisäksi muun muassa crossfittaajille.

Kreatiinin käyttö aloitetaan 5 päivän latausjaksolla, jonka aikana kreatiinia käytetään 20 g päivässä. Ota 5 g aamiaisen yhteydessä, ennen harjoittelua, harjoittelun jälkeen ja päivän viimeisellä aterialla.

Latausjakson jälkeen siirrytään 5-6 viikon ylläpitojaksoon, jonka aikana kreatiinia käytetään 3-5 g päivässä. Ylläpitojaksoa seuraa neljän viikon tauko kreatiinin käytöstä. Kreatiinin vaikutus säilyy tauonkin aikana, koska lataus- ja ylläpitojakso ovat täyttäneet kehon kreatiinivarastot.

Ainesosat: Creapure® -kreatiinimonohydraatti

Ravintolisä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Pakkauskoko: 250g
Tuotteen kilohinta: 47,60

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

tech
tech
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com