• Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja!
• Toimitusaika 1-2 vrk!
• Ilmainen vaihto ja palautus!

YOKO YXC 2.0 Optigrip voiteluvapaat sukset

Etusivu > > Hiihto > Sukset > Perinteisen sukset (Classic)

YOKO YXC 2.0 Optigrip voiteluvapaat sukset
YOKO YXC 2.0 Optigrip voiteluvapaat sukset
YOKO YXC 2.0 Optigrip voiteluvapaat sukset
YOKO YXC 2.0 Optigrip voiteluvapaat sukset
Tuotekoodi
104079
Valm. tuotekoodi
Yoko
Varastossa
  
Toimituskulut alk.
+30,00 €
+40,00 €
+40,00 €
219,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
299,00 €
alennus
27 %
säästö
80,00 €
kpl

- KOTIMAINEN HUIPPU-UUTUUS, KITEEN SUKSITEHTAALLA VALMISTETTU YOKO YXC 2.0 OPTIGRIP!

- Uusi Optigrip-pinnoite saavuttaa toimintaominaisuudet heti käyttöön ottamisen jälkeen!

- YokoOptigrip 2.0 on uusi vaihtoehto perinteisen tyylin hiihtoon. Se tarjoaa hyvän pidon ja luiston kaikissa sää- ja lumiolosuhteissa ilman voitelua!

- Suksi on lisäksi ns. painovapaa, joten hiihtäjän painolla ei suksiparia valittaessa ole merkitystä kuten voideltavan suksen valinnassa. Valitset vain sopivan pituiset sukset, suositukseltaan n. 20-25 cm + hiihtäjän omapituus.

- Yoko YXC 2.0 Optigrip on täydellinen valinta aktiivi- ja kuntohiihtäjille, sillä suksi on huoltovapaa ja aina valmis ladulle kaikissa keliolosuhteissa.

Yoko Optigrip 2.0 tekee hiihdosta helppoa!

- YXC Optigrip 2.0 suksien runko on kevyt polyuretaani ja suksen muoto on suunniteltu erityisesti täysin voiteluvapaaksi sukseksi jotta pinnoitteen ominaisuudet saadaan parhaiten esille.

- Optigrip-pinnoite on erikoisviimeistely ja toteutettu käsityönä! Uuden Optigrip 2.0 pinnoite saavuttaa toimintaominaisuudet lähes heti käyttöön ottamisen jälkeen.

- Aikaisempia pinnoitteita paremmat luisto- sekä pito-ominaisuudet! Suksi toimii laajemmalla kelialueella, joten hiihtäminen sujuu suojakelien lisäksi myös kylmällä ja kuivalla lumella. Uudella 2.0 pinnoitteella on erittäin pieni jäätymisriski mm. vaikeissa räntäsadekeleissä.

YOKO Optigrip 2.0 käyttöohjeet:

-Jäähdytä sukset ulkona n.5–10 min ennen hiihtämistä. (Lämmin pohja saattaa jäätyä pakkasolosuhteissa ilman pohjien jäähdyttämistä).

- Uusi YOKO Optigrip 2.0 sukset saavuttavat normaalin luisto- ja pitoominaisuuden lähes heti käyttöön oton jälkeen. Ensimmäisen käyttökerran aikana pinnoitteen ylimääräinen karkeus hioutuu pois suksen pohjasta.

- YOKO Optigrip 2.0 suksien huolto on helppoa! Suksen ainut huototoimenpide on pohjien puhdistaminen. Pinnoite toimii maksimaalisesti kun suksen pohja puhdistetaan säännöllisin väliajoin.

- Voit valita toimituksen joko ilman siteitä tarjoushintaan 219,00 tai siteillä, jolloin hinta muodostuu valittavan sidejärjestelmän mukaan

- Sidevaihtoehtoina ovat Rottefellan NNN tai Salomonin SNS -sidejärjestelmä

- Siteiden asennus sisältyy hintaan

tech
tech
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com