• Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja!
• Toimitusaika 1-2 vrk!
• Ilmainen vaihto ja palautus!

YOKO YXS 2.0 Optigrip voiteluvapaat sukset

Etusivu > > Hiihto > Sukset > Perinteisen sukset (Classic)

YOKO YXS 2.0 Optigrip voiteluvapaat sukset
YOKO YXS 2.0 Optigrip voiteluvapaat sukset
YOKO YXS 2.0 Optigrip voiteluvapaat sukset
Tuotekoodi
104080
Valm. tuotekoodi
Yoko
Varastossa
  
Toimituskulut alk.
+30,00 €
+40,00 €
+40,00 €
169,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
249,00 €
alennus
32 %
säästö
80,00 €
kpl

- KOTIMAINEN HUIPPU-UUTUUS, KITEEN SUKSITEHTAALLA VALMISTETTU YOKO YXS 2.0 OPTIGRIP!

- Uusi Optigrip-pinnoite saavuttaa toimintaominaisuudet heti käyttöön ottamisen jälkeen!

- YokoOptigrip 2.0 on uusi vaihtoehto perinteisen tyylin hiihtoon. Se tarjoaa hyvän pidon ja luiston kaikissa sää- ja lumiolosuhteissa ilman voitelua!

- Suksi on lisäksi ns. painovapaa, joten hiihtäjän painolla ei suksiparia valittaessa ole merkitystä kuten voideltavan suksen valinnassa. Valitset vain sopivan pituiset sukset, suositukseltaan n. 20-25 cm + hiihtäjän omapituus.

- Yoko Optigrip 2.0 tekee hiihdosta helppoa!

- Yoko YXS Optigrip 2.0 suksi on helppohiihtoinen, ilmakanavoilla kevennettu puurunkoinen suksi ja soveltuu helpon hiihdettävyytensä ansiosta erinomaisesti harrastehiihtäjälle!

- Optigrip-pinnoite on erikoisviimeistely ja toteutettu käsityönä! Uuden Optigrip 2.0 pinnoite saavuttaa toimintaominaisuudet lähes heti käyttöön ottamisen jälkeen.

- Aikaisempia pinnoitteita paremmat luisto- sekä pito-ominaisuudet! Suksi toimii laajemmalla kelialueella, joten hiihtäminen sujuu suojakelien lisäksi myös kylmällä ja kuivalla lumella. Uudella 2.0 pinnoitteella on erittäin pieni jäätymisriski mm. vaikeissa räntäsadekeleissä.

YOKO Optigrip 2.0 käyttöohjeet:

-Jäähdytä sukset ulkona n.5–10 min ennen hiihtämistä. (Lämmin pohja saattaa jäätyä pakkasolosuhteissa ilman pohjien jäähdyttämistä).

- Uusi YOKO Optigrip 2.0 sukset saavuttavat normaalin luisto- ja pitoominaisuuden lähes heti käyttöön oton jälkeen. Ensimmäisen käyttökerran aikana pinnoitteen ylimääräinen karkeus hioutuu pois suksen pohjasta.

- YOKO Optigrip 2.0 suksien huolto on helppoa! Suksen ainut huototoimenpide on pohjien puhdistaminen. Pinnoite toimii maksimaalisesti kun suksen pohja puhdistetaan säännöllisin väliajoin.

- Voit valita toimituksen joko ilman siteitä tarjoushintaan 169,00 tai siteillä, jolloin hinta sidejärjestelmästä riippuen 189,00 tai 209,00)

- Siteiden asennus sisältyy edellämainittuihin hintoihin

tech
tech
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com