• Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja!
• Toimitusaika 1-2 vrk!
• Ilmainen vaihto ja palautus!

Just be.. hulavanne 1,2 kg

Etusivu > > Kuntoilu / hyvinvointi > Kuntoiluvälineet

Just be.. hulavanne 1,2 kg
Just be.. hulavanne 1,2 kg
Just be.. hulavanne 1,2 kg
Just be.. hulavanne 1,2 kg
Just be.. hulavanne 1,2 kg
Tuotekoodi
103902
Toimituskulut alk.
29,90 €
ALV 24,00 %
norm.
39,90 €
alennus
25 %
säästö
10,00 €
kpl

SUUREN SUOSION JA KYSYNNÄN VUOKSI TUOTE ENNAKKOMYYNNISSÄ!
TOIMITUSAIKA HEINÄ/ELOKUUN VAIHTEESSA (VKO 31/2019) KUN TUOTETTA TULEE VARASTOON TOIMITETTAVAKSI!

Hulavannetta tulossa toimitettavaksi rajoitettu erä kahdessa värissä. Nyt kannattaa tilata tuote jo ennakkoon, sillä tämän toimituserän jälkeen vanteita ei ole tulossa enää lisää!

Just be.. 1,2 kg fitness -hulavanne on tehokas harjoitusväline keskivartalon lihasten kehittämiseen sekä rasvanpolttoon. Tämä hulavanne on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joka tekee siitä miellyttävän tuntuisen ja turvallisen käytössä.

Hulavanne on pinnoitettu pehmeällä EVA foamilla, joten se on erityisen miellyttävän tuntuinen. Vanteen aaltokuviointi helpottaa hulavanteen pysymistä lantiolla, parantaa pintaverenkiertoa sekä hieroo miellyttävästi vartaloa.

Just be.. hulavanne on helppo kasata ja purkaa palojen pikalukituksen ansiosta. Päivittäinen harjoittelu polttaa reilusti kaloreita vähentäen samalla ylimääräistä kehon rasvaa ja kehittäen keskikehon syviä lihaksia. Harjoittelu kiinteyttää keskivartaloa ja parantaa liikkuvuutta vähentäen samalla selkäongelmien riskiä.

Just be.. hulavanne on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä hulavanteista mahdollistaen erittäin tehokkaan keskivartalon harjoittelun. Nyt jos koskaan on aika polttaa rasvaa helposti ja vaivattomasti.

Uuden Helsingin yliopistolla suoritetun tutkimuksen mukaan erityisesti painotetun hulavanteen pyörittämisellä on selkeitä terveysvaikutuksia. Esimerkiksi painonhallinnassa, vyötärön ympäryksen pienentämisessä, verenpaineen ja kolesterolin vähentämisessä hulavanne on tehokas vaihtoehto kävelylenkille.

Tuotetiedot:
Paino noin 1,2 kg
Halkaisija 100 cm
6-osainen
EVA pehustettu päällinen
Helposti kasattava
Pikakiinnityksellä

tech
tech