• Great Variety of Sporting goods
• Finland´s Biggest Floorball Selection
• Delivery All Over The World

INNOVA Champion Tern

Main Page > > GIFT CARDS

INNOVA Champion Tern
Product code
105277
Manufacturer's code
Innova
Amount
1 pcs
Stock amount
  
Delivery costs from
19,90 €
VAT 24,00 %
pcs

- Champion Tern on Innovan draiveri, joka kerännyt valtavasti kehuja niin pitkän linjan pelimiesten kuin tuoreempien harrastajienkin parissa. Se on nopea maksimipituusdraiveri, jota on helppo käsitellä niin kovalla kuin kevyemmälläkin vedolla.

- Ternin lentonumerot (12,6,-2,2) puhuvat puolestaan ja tätä kiekkoa voisikin kuvailla jokamiehen versioksi huippulaajien suosikkipituusdraiveri Destroyerista.

- Erittäin miellyttävää Ternissä on sen vaivaton release, eli kiekko irtoaa todella luonnollisesti ja oikea-aikaisesti kädestä. Tähän vaikuttaa rimmin sisäreuna, joka on hieman avoimempi kuin yleensä Innovan kiekoissa. Reunan avoimuus ei kuitenkaan tee tästä mallista ns. PlusMold -kiekkoa, sillä kallistus on hillitympi kuin PlusMoldeissa ja soveltuu erityisen hyvin Ternin alaspäin kaareutuvaan siipiprofiiliin.

- Tätä kiekkoa on erittäin helppo heittää pitkälle. Sen mahtava liuku, ylikääntävyys ja luotettava feidi tekevät siitä täydellisen draiverin pitkiin “S-linjan” heittoihin. Kovemmille käsille Tern on hyzerflippaajan unelma, kiekko, joka hyzer-kulmassa heitettynä kääntää maltillisesti yli ja feidaa lopussa luotettavasti samalla niellen hurjan määrän metrejä.

- Speed:12, Glide:6, Turn:-2, Fade:2

- Toimitettavien kiekkojen väritys vaihtelee kulloinkin saatavilla olevien väritysten mukaan.

tech
tech
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com